Voltigeklubben Tommysminde

VKT (Voltigeklubben Thommysminde) er Danmarks største klub med ca. 85 aktive udøvere og med et erfarent og engageret trænerteam.
Klubben blev stiftet den 13. juni 2002 af en kreds af folk med stor erfaring indenfor voltigeringssporten i Danmark.

Bestyrelsen arbejder stadig den dag i dag på at udbrede voltigeringssporten samt hele tiden at give vores udøvere de bedste heste og det bedste udstyr.

Klubbens slogan 'En for alle, alle for én' er udtryk for at der er plads til alle der har lyst til voltigeringen, uanset om det er for hyggens skyld eller det er konkurrence der trækker. 

Hvad lægger vi vægt på?

I vores træning prioriteres omgang med hesten, tryghed, sikkerhed og socialt samvær højt. Vores træning foregår fra bunden, hvor vi sørger for, at børnene altid føler tryghed. På jorden laver vi, som opvarmning, gymnastik og arbejder på at give børnene en øget kropskontrol og bevidsthed. Herefter bruger vi træhesten for at få indøvet bevægelsesmønstrene inden hestens bevægelser bliver endnu en udfordring.

Gratis prøvetræning

Vi kan tilbyde en gratis prøve træning, hvor der vil være afsat tid til de nye elever, så de i et trygt miljø har mulighed for at afprøve om voltigering er noget for dem. Træningen foregår i et tempo, hvor alle kan være med og uden at nogen presses til noget de ikke er klar til.  Har du lyst til at prøve, så send os en mail via 'Kontakt' og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

 

2VKT-vkt_03.jpg

 

2VKT-vkt_06.jpg

den-jyske-sparekasse.png
Voltigeklubben Tommysminde, Hvejselvej 63, Hvejsel 7300 Jelling

test